هیچ محصولی یافت نشد.
سوالات متداول
برای خرید گریل صنعتی خیلی از خریداران بر این باور هستند که گریل صنعتی خارجی بهتر از گریل صنعتی ایرانی است. باید به شما بگوییم که مهم ترین ترین نکته برای خرید گریل صنعتی استاندارد بودن گریل و استفاده از استیل مرغوب در ساخت آن است که نمونه های ایرانی آن نیز این ویژگی ها را دارند.
این موضوع کاملا به موارد مصرف تامین کنندگان برمی گردد هر کدام از این دو مدل دستگاه در موارد استفاده ی بخصوص خود را دارا می باشد.
متریال استفاده شده در دستگاه ها با برندهای مختلف تفاوت می کند اما به صورت کل برای قسمت رویه ی دستگاه های گریل از سنگ مغناطیسی، کروم و چدن استفاده می شود.
در قسمت رویه ی این دستگاه یک حفره جهت خروج روغن وجود دارد که پس از اتمام کار می توان روغن را در آن تخلیه کرد. این خروجی با قسمت سینی کف دستگاه که مخصوص جمع آوری روغن طراحی شده به صورت مستقیم در ارتباط است که می توان با درآوردن سینی روغن اضافه را تخلیه نمود.
بله در صورت نیاز می توان با تغییر ورودی ژیگلورهای گاز، آن را به کپسولی تغییر داد.
گریل صنعتی چیست؟
گریل صنعتی یکی از دستگاه های پخت بسیار مورد استفاده در فست فودها، رستوران های ملل و کافه ها گریل می باشد. این دستگاه در دو مدل روغنی و ذغالی ساخته می شود. و برای پخت غذاهایی مانند استیک، فیله ی مرغ، سوسیس و بعضی دیگر از غذاهای فست فودی مورد استفاده قرار می گیرد. فرآیند کارکرد دستگاه های گریل به این صورت است که با توجه به وجود حرارت یکسان روی تمام سطوح آن و عدم ترکیب طعم غذاهای مورد طبخ روی آن می توان چند سفارش را در کنار هم روی آن آماده نموده و تحویل مشتری داد
انواع گریل صنعتی
دستگاه گریل ذغالی
گریل ذغالی روی سطح خود دارای شیارهای مورب ضخیم می باشد که با توجه به باز بودن زیر آن این شیارها از افتادن مواد غذایی داخل گریل جلوگیری می کند. سیستم کارکرد این دستگاه به این صورت است که در قسمت پایین دستگاه شعله های U شکل وجود دارد، در یک سطح بالاتر از این شعله ها محفظه ای قرار دارد که روی آن ذغال قرار می گیرد. این ذغال ها نسوز بوده و قابلیت استفاده ی طولانی مدت را دارا می باشد. و در سطح بالاتر نیز شیارهای مورب قرار دارد. سیستم کارکرد این دستگاه به این صورت است که با توجه به خاصیت حرارت گیری ذغال نسوز، حرارت به صورت یکسان جذب شده و به مواد غذایی مورد طبخ خواهد رسید. و پخت با کیفیت بالا انجام می گیرد.
دستگاه گریل روغنی
گریل روغنی دارای یک صفحه تخت مات یا براق است از جنس چدن یا سنگ مغناطیسی با ضخامت های مختلف می باشد. شعله های دستگاه زیر این قسمت قرار دارد و با رسیدن حرارت به صفحه تمام آن به صورت یکنواخت گرم خواهد شد. در هنگام کار با این دستگاه از مقدار کمی روغن جهت نسوختن و نچسبیدن غذا به سطح کار استفاده می شود. مدل دیگر این دستگاه نیز گریل روغنی تخت شیاردار است که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و برای ایجاد خط روی غذاهای پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه گریل ترکیبی
گریل ترکیبی دستگاهی است متشکل از یک گریل روغنی ویک گریل ذغالی که در کنار یکدیگر قرار می گیرد. این دستگاه بیشتر مورد استفاده در مکان هایی است که می خواهند از هر دو دستگاه استفاده نمایند اما در عین حال ممکن است از لحاظ مقدار فضای آشپزخانه محدودیت داشته باشند و یا اینکه دارای مشتریان کمتری باشند.
دستگاه گریل گازی و گریل برقی
دستگاه های گریل در دو مدل گازی و برقی تولید می شود. با توجه به مصرف بالای برق در کشور ما بیشتر مشتریان دستگاه های گازی را استفاده می کنند اما در بعضی از جاها با توجه به محدودیت وجود گاز، می توان از دستگاه های برقی استفاده نمود. البته ذکر این نکته مهم است که دستگاه های گریل برقی مدل ذغالی ندارند و فقط به صورت گریل های تخت ساده و شیاردار ساخته می شود.
دستگاه های گریل رومیزی و ایستاده و ابعاد آن ها
دستگاه های گریل در دو مدل رومیزی و ایستاده تولید می شود. گریل های رومیزی بیشتر مناسب جاهایی با مصارف محدود و یا جاهایی می باشد که آشپز می خواهد از فضای پایین گریل برای وسایل دیگری مانند یخچال و… استفاده نماید. دستگاه های ایستاده یا مبله نیز به این صورت است که در قسمت روی کار گریل قرار دارد و در قسمت پایین معمولا کابین استفاده می شود که می تواند برای استفاده هایی مثل گذاشتن وسایل کار و … استفاده کرد.
دستگاه های گریل گازی معمولا در طول های 30 سانتی متر، 60 سانتی و 90 سانتی متر ساخته می شود. عرض معمول این دستگاه ها 60 سانتی متر می باشد و ارتفاع آن بستگی به مدل رومیزی و ایستاده متغیر است. ارتفاع دستگاه در مدل های رومیزی معمولا 30 سانتی متر و در دستگاه های ایستاده 90 سانتی متر می باشد. در گریل های برقی ممکن است ابعاد بر حسب کارخانه ی سازنده متفاوت باشد مثلا در بعضی مدل ها طول دستگاه 75 سانتی متر می باشد. و البته گریل های برقی معمولا به صورت رومیزی ساخته می شود.
طرز نگهداری از گریل صنعتی در تجهیزات فست فود
- هر شب پس از اتمام کار قسمت رویه ی گریل را تمیز نمایید.
- می توانید از اسپری های چربی زدا استفاده نمایید. فقط توجه داشته داشته باشید که این کار را زمانی انجام دهید که گریل گرم است و سرد نشده (توجه داشته باشید که گریل نباید داغ باشد). همچنین می توانید از فرچه ی گریل نیز استفاده نمایید.
- حتما هر هفته یک بار سنگ ریزه های زیر چدن را چک نمایید تا در اثر حرارت از بین نرفته باشند.
- صفحه مشبک زیر سنگ ها را هر روز بررسی نمایید تا در اثر تماس مداوم با آتش دچار شکستگی نشده باشند زیرا در انتقال یکنواخت حرارت تاثیر دارد.
- اگر این نکات را به خوبی برای گریل ذغالی و گازی رعایت نمایید عمر مفید دستگاه خود را می توانید چند برابر افزایش دهید.
نکات خرید دستگاه گریل (راهنمای خرید گریل صنعتی)
- در زمان خرید به برند، جنس، مدل و… توجه داشته باشید زیرا بر روی قیمت گریل صنعتی اثر می گذارند.
- گریلی را انتخاب نمایید که شیار های کف سینی آن عمیق و تعداد آن زیاد باشد چون باعث می شود مواد غذایی بهتر گریل شوند.
- در هنگام خرید دستگاه گریل برقی حتما مدلی را انتخاب نمایید که به سرعت و در کمترین زمان سینی آن داغ می شود.
- برای اینکه مواد غذایی کمتر به صفحه گریل بچسبند مدلی را انتخاب نمایید که سینی آن لعاب کاری شده باشد که در هنگام گریل و تمیز کردن برای شما مشکلی ایجاد ننماید.
- در هنگام خرید گریل برقی بهتر است مدل تایمر دار آن را انتخاب نمایید چون سوختن مواد غذایی را به حداقل می رساند.
- دستگاه گریل باید دارای سینی گریل یا مجرایی برای خروج روغن داشته باشد.
- سایز و ابعاد گریل را متناسب با فضا و تعداد مشتری هایتان انتخاب نمایید.
- حتما از سایت یا فروشگاهی خرید نمایید که خدمات پس از فروش و تامین قطعات را داشته باشد.