نمایش 1–12 از 14 نتیجه

سینک ظرفشویی رستورانی و وان صنعتی

همان طور که می دانید نظافت و شستشو از دیرباز همواره مورد توجه افراد حاضر در آشپزخانه بوده است. با پیشرفت علم و انجام لوله کشی آب و سپس ورود لوله کشی آب به قسمت آشپزخانه  لزوم استفاده از جایی خاص جهت شستشوی ظروف در آن که بتواند آب را به صورت جریان مستقیم در اختیار کاربر قرار دهد و در عین حال  نشتی نداشته و همچنین در مقابل زنگ زدگی و… مقاوم باشد، باعث ساخت سینک و وان گردید. سپس به مرور زمان ساخت سینک ها با ظرافت و دقت بیشتری انجام شد تا جاییکه امروزه سینک های پرسی خانگی دارای زیبایی و ظرافت خاصی هستند. البته استفاده از سینک تنها مختص آشپزخانه ها نمی باشد و در جاهایی مانند کارگاه های تولید مواد غذایی، مصارف پزشکی و… نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

سینک صنعتی و وان صنعتی

سینک

1- سینک های خانگی:

این سینک ها در قسمت آشپزخانه و برای شستشوی ظروف و مواد غذایی استفاده می شود. این مدل از سینک ها دارای انواع تک لگن، دو لگن و سه لگن بوده و در طراحی دارای ظرافت و زیبایی می باشد.

2- سینک و وان صنعتی:

عموما به سینک هایی که دارای لگن سرتاسری و بدون سینی می باشد وان گفته می شود. سینک و وان صنعتی در آشپزخانه های صنعتی، کارگاه های مواد غذایی، بیمارستان ها، کلینیک های دامپزشکی، درمانگاه ها و… مورد استفاده قرار می گیرد. جنس این سینک ها می بایست حتما از استیل 304 (ضد زنگ) باشد چرا که در غیر این صورت پس از مدت کوتاهی در مواجهه با رطوبت زنگ خواهد زد و حالت بهداشتی خود را از دست می دهد. این مدل از سینک ها دارای انواع تک لگن، دو لگن و سه لگن می باشد که می تواند به صورت ساده یا کابینت دار باشد. در مدل کابینت دار قسمت زیر سینک بسته می شود و برای آن درب قرار داده می شود. که استفاده ی آن برای زیبایی کار و نگهداری بعضی مواد مانند انواع مواد شتستشو و… در قسمت زیر سینک می باشد. این مدل از سینک ها می تواند دارای سینی نیز باشد که از سینی برای قرار دادن ظروف و … استفاده می شود. سینک های صنعتی دارای ابعاد استاندارد طول 100، 120، 150 و 190 سانتیمتر ، عرض 65 سانتیمتر و ارتفاع 90 سانتیمتر می باشد. اما در صورت سفارش مشتریان عزیز می توان آن را به صورت سفارشی نیز ساخت که این سفارش می تواند شامل تعداد لگن، طول سینی و … باشد.

در کارگاه های مواد غذایی مانند تولید سیب زمینی نیمه آماده جهت سرخ کردن معمولا از چند وان شستشو استفاده می شود که برای مراحل مختلف مانند شستشوی اولیه و گل زدایی، ضد عفونی نمودن و شستشوی نهایی مورد استفاده قرار می گیرد که البته این مراحل بسته به نوع مواد تولیدی متفاوت است.

3- سینک های پدالی:

این مدل از سینک ها معمولا دارای یک لگن کوچک هستند و برای شستشوی دست استفاده می شوند. استفاده از آن ها نیز به این صورت است که جهت عدم تماس دست که آلوده است پدالی در قسمت پایین سینک تعبیه شده است و پس از فشار دادن پدال آب از شیر خارج می شود، در نتیجه بدون تماس دست با شیر می توان شستشوی دست ها را به انجام رسانید.