نمایش 1–12 از 24 نتیجهمرتبسازی بر اساس جدیدترین
سرخ کن 2لگن رومیزی استار
10,000,000 تومانسرخ کن فلافل تک لگن
15,000,000 تومانسرخکنهای صنعتی را نمیتوان کنار شعلههای باز، کورهها و … قرار داد؛ مگر اینکه از محافظی با ارتفاع حداقل 12 اینچ برای حفاظت در برابر پاشیدگی و سایر آسیبهای احتمالی استفاده شود. بسیاری از افراد اغلب استفاده از پوشش محافظتی را فراموش میکنند.
بهتر است برای راهنمایی بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید تا شما را به صورت رایگان راهنمایی نمایند.
- سرخ کن های رومیزی
- سرخ کن های ایستاده یا سرخ کن مبله
- سرخ کن های تخصصی
معمولا سرخ کن هایی که از پروپان یا گاز مایع استفاده می کنند به انواع برقی ترجیح داده می شوند. همچنین پروپان مایع در مقایسه با گاز طبیعی گرانتر است اما قابل حمل است.
به دلیل وجود روغن بخار شده و ایجاد بو در هنگام کار حتما می بایست بالای سرخکن هود یا حداقل یک هواکش قوی قرار گرفته شود.
زمان خاصی رو نمی توان برای تعویض روغن در نظر گرفت و این موضوع بستگی به مقدار استفاده از دستگاه سرخکن دارد یعنی هر چقدر مصرف دستگاه بیشتر باشد روغن باید زودتر عوض شود اما در بهترین حالت روغن می بایست بلافاصله پس از تغییر رنگ اولیه تعویض گردد.
ترموستات نقش کنترل حرارت در دستگاه سرخ کن را به عهده دارد که در نهایت باعث ماندگاری و مصرف کمتر روغن خواهد شد.
برای جاهایی که امکان استفاده از گاز ندارند یا از دستگاه سرخ کن در طول روز به در ساعات طولانی استفاده نمی کنند.
این موضوع بستگی به مقدار مصرف مفید دستگاه در ساعات کاری دارد اما به صورت میانگین مقدار مصرف را تا حدود 70 درصد کاهش می دهد.
روغن سرخ کردنی قابلیت بازگشت به حالت اولیه را ندارد و منظور بازگشت به حالت اولیه نیست. منظور تخلیه ی روغن و گرفتن مواد اضافی باقیمانده در روغن و باز گرداندن مجدد روغن سرخ کردنی به دستگاه می باشد.
دستگاه سرخ کن صنعتی
غذاهای سرخ شده مانند ماهی سوخاری، مرغ کنتاکی، سیب زمینی سرخ شده بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند. در گذشته آشپزها برای تهیه سیب زمینی سرخ شده و یا پیاز داغ از تابه استفاده می کردند ولی امروزه از دستگاه سرخ کن صنعتی استفاده می کنند. دستگاه سرخ کن صنعتی علاوه بر سرخ کردن انواع مواد غذایی رستورانی مانند سیب زمینی، مرغ، ماهی و… می تواند مواد اولیه مانند پیاز و… را نیز سرخ کند.
استفاده از دستگاه سرخ کن صنعتی به شما این امکان را می دهد تا به صورت اتوماتیک و کامل عمل سرخ شدن مواد غذایی انجام شود و نیاز به نیروی متخصص جهت سرخ کردن کاهش پیدا خواهد کرد. نکته ی بسیار مهم در استفاده از دستگاه سرخ کن صنعتی وجود قطعه ی ترموستات می باشد.
این قطعه امکان مصرف صحیح روغن را برای کابران به وجود می آورد به این صورت که بعد از تنظیم ترموستات روی درجه ی مورد نظر، بعد از رسیدن روغن به دمای تنظیم شده ترموستات عمل کرده و شعله روی شمعک قرار می گیرد به این صورت دیگر دمای روغن به صورت یکسره افزایش پیدا نمی کند. و با توجه به اینکه عامل اصلی خراب شدن روغن دستگاه دیدن حرارت بیش از حد و یکسره می باشد. استفاده از ترموستات می تواند استفاده از روغن را تا حد بسیار زیادی کاهش داده. در نتیجه علاوه رعایت مسائل بهداشتی هزینه ی نهایی نیز کاهش خواهد داشت.
انواع دستگاه سرخ کن
1- برحسب شکل ظاهری
1-1- سرخ کن صنعتی رومیزی
سرخ کن صنعتی رومیزی بر روی میز کار قرار می گیرد و قابل استفاده برای افرادی است که در آشپزخانه یا فست فودی خود جای کمی برای دستگاه های خود دارند و قصد دارند از حداقل فضای موجود بهترین استفاده را ببرند. سرخ کن رومیزی صنعتی یکی از محبوب ترین مدل سرخ کن در بین خریداران است که از آن برای سرخ کردن قارچ، بال کوچک مرغ، میگو، سیب زمینی و مقادیر کوچک استفاده می شود.
1-2- سرخ کن مبله
سرخ کن مبله یا سرخ کن ایستاده مناسب هتل ها، کترینگ ها و آشپزخانه های بزرگ است که فضای کافی برای این دستگاه سرخ کن را دارند. سرخ کن ایستاده دارای ظرفیت بیشتر از از سرخ کن صنعتی رومیزی است و قادر است مواد غذایی را با سرعت بسیار بالا و در حجم زیاد برای شما طبخ نماید. سرخ کن مبله برای سرخ کردن مواد غذایی کوچک و بزرگ ایده آل می باشد. فقط توجه داشته باشید برای استفاده از سرخ کن مبله حتما نیاز به هود تهویه دارید.
2- برحسب سوخت مصرفی انواع سرخ کن صنعتی
سرخ کن های صنعتی از نظر مصرف سوخت به 3 دسته زیر تقسیم می شوند
2-1- سرخ کن برقی
امروزه با توجه به راه اندازی کافه ها و بسیاری از مغازه ها در جاهایی با عدم امکان استفاده از گاز لوله کشی سرخ کن های برقی مصرف زیادی پیدا کرده اند. استفاده ازا ین دستگاه بسیار راحت می باشد و تنها با وصل کردن آن به یک دو شاخه ی برق می توان از آن استفاده نمود. برق مصرفی این دستگاه ها تک فاز می باشد.
2-2- سرخ کن صنعتی گازی
گاز طبیعی یک سوخت رایج و مرسوم است که در اکثر فست فودی ها و رستوران ها استفاده می شود. یک آشپزخانه بزرگ و پر سفارش را تصور کنید که چندین سرخ کن دارد و از همه آن ها همزمان استفاده می کنید. با توجه به اینکه دستگاه های سرخکن ممکن است برای ساعت های متوالی در این مجموعه ها مشغول به کار باشد نیاز به سوختی است که از لحاظ هزینه ای مناسب باشد بنابراین با توجه وجود ارزان بودن سوخت گاز در کشورمان بهترین انتخاب سرخ کن گازی است.
2-3- گاز مایع (کپسول گاز)
بر خلاف گاز طبیعی که نمی توانید آن را حمل نمایید گاز مایع را می توانید به وسیله ی کسپول با خود حمل نمایید. اگر صاحب یک کافه ون باشید می توانید از این مدل سرخ کن صنعتی استفاده نمایید. فقط تنها عیب سوخت گاز مایع قیمت بالای آن نسبت به گاز طبیعی است. در ایام پیک کاری نیز حتما به میزان سوخت ذخیره خود توجه داشته باشید تا دچار مشکل نشوید. لازم به ذکر است که تمام سرخ کن های گازی امکان اتصال به گاز مایع را دارند فقط نیاز به تغییر دادن ورودی گاز (ژیگلور) می باشد.
3- انواع سرخ کن بر حسب تعداد لگن
سرخ کن ها با توجه با نیاز شما در تعداد لگن های مختلف تولید می شوند که عبارتند از
- سرخ کن صنعتی تک لگن (سرخ کن کوچک)
- سرخ کن صنعتی دو لگن (سرخ کن متوسط)
بهترین برند سرخ کن (بهترین مارک سرخ کن صنعتی)
- سرخ کن انویل سرخ کن استار
- سرخ کن تور
- دستگاه سرخ کن کنتاکی هنی
- سرخ کن کنتاکی هنی پنی (دستگاه سوخاری صنعتی – دستگاه مرغ سوخاری)
- سرخ کن دین
- سرخ کن امپریال
- سرخ کن رالر گریل
- سرخ کن وان شف
نکاتی برای خرید سرخ کن سیب زمینی
- ابتدا توجه داشته باشید که حتما دستگاه را مطابق نیاز خود خریداری کنید. در این ارتباط آیتم هایی که می بایست مورد توجه قرار بگیرد : سوخت دستگاه – ظرفیت دستگاه – ابعاد دستگاه می باشد.
- کیفیت دستگاه از لحاظ ساخت حتما باید مورد توجه باشد که در این ارتباط می تواند جنس ورق ها و ضخامت ورق بدنه و لگن دستگاه بررسی شود.
- در دستگاه های ترموستاتیک حتما کیفیت ترموستات و کشوری که آن را ساخته بررسی شود.
- در دستگاه های رومیزی وجود یا عدم وجود شیر تخلیه حتما بررسی شود.
نحوه استفاده صحیح از سرخ کن رستورانی
- حتما قبل از شروع به کار با دستگاه سرخ کن دفترچه راهنمای آن را مطالعه نمایید.
- برای راحتی کار خود تحت هر شرایطی استفاده از سبد سرخ کن را کنار نگذارید.
- برای خارج کردن مواد سرخ شده از داخل سرخ کن از قاشق های مخصوص استفاده نمایید که در برابر حرارت مقاوم هستند و هیچ گونه مواد شیمیایی را به غذا انتقال نمی دهند.
- برای جلوگیری از سوختن غذا هر چند دقیقه وضعیت غذا را چک نمایید تا روغن و یا غذا دچار سوختگی نشوند.
- همیشه یک کپسول آتش نشانی را برای خاموش کردن آتش در آشپزخانه داشته باشید.
- قبل از پر کردن مخزن با روغن مطمئن شوید که هیچ گونه رطوبتی درون مخزن سرخ کن وجود ندارد.
نکاتی برای استفاده بهتر از سرخ کن صنعتی
- از روغن های مناسب سرخ کردن که تحمل دمای بالای سرخ کن را دارند استفاده نمایید.
- برای صرفه جویی در روغن هیچگاه دو نوع مختلف روغن را با یکدیگر ترکیب نکنید.
- مواد یخ زده را بلافاصله در سرخ کن فست فود قرار ندهید.
- در هنگام شستشوی سرخ کن مراقب فیلتر کربنی دستگاه باشید تا با آب تماس نداشته باشد. این فیلتر وظیفه جلوگیری از پخش بوی غذا و بخار را دارد و در تماس با آب خاصیت خود را از دست می دهد.